Klaar voor de digitale transformatie met Mixed Reality en de HoloLens

Gepubliceerd op 31 mei 2017 door Alexander Meijers. Leestijd: 1 minuten.

We zitten midden in een digitaal transformatieproces en elke sector en elk bedrijf maakt er onderdeel van uit. Veranderingen verlopen in een razendsnel tempo, alle sectoren zullen er door worden beïnvloed. Mixed Reality maakt het mogelijk om toepassingen te ontwikkelen die tot voor kort niet als mogelijk beschouwd werden. 

Alexander Meijers praat jou in onderstaande videoupdate bij over de laatste ontwikkelingen van Mixed Reality en de HoloLens. Ontdek hoe de HoloLens waarde kan toevoegen aan jouw bedrijfsprocessen en kom meer te weten over:

  • wat Mixed Reality nu eigenlijk is;
  • waarom de HoloLens zo cool is, en;
  • een voorbeeld van een HoloLens toepassing.

Wil je zelf de mogelijkheden van de HoloLens ervaren? Schrijf je dan gratis in voor Best of Sharing op donderdag 15 juni 2017 en wordt volledig bijgepraat over de digitale transformatie.

 

Tags: Mixed Reality

Alexander Meijers

Gepubliceerd door Alexander Meijers op 31 mei 2017

Alexander Meijers is een energieke, creatieve, multidisciplinaire tech geek met een expertise in architectuur en ontwikkeling. Sinds 2018 is Alexander benoemt tot Most Valuable Professional (MVP) door Microsoft op het gebied van Windows Development in de categorie Mixed Reality. Hij heeft gewerkt voor een groot aantal klanten met verschillende vaardigheden en rollen. Zijn kennis is vooral gericht op Microsoft-technologie zoals Azure, Office 365, HoloLens, Logic Apps en Yammer. Daarnaast houd hij zich intensief bezig met HoloLens ontwikkeling en heeft hij de Mixed Reality User Group (MixUG) opgericht.